Velkommen til Lyset i dig

Mit navn er Janne Vagn Nielsen.

Jeg blev født i 1967 og mistede som 11 årig min farmor. Det var meget traumatisk for mig, da min farmor selv valgte at gå bort.

Når jeg skriver det som det første så er det fordi, at jeg som 11årig nægtede at acceptere, at jeg ikke længere kunne tale med min farmor. Så det blev jeg ved med og hun svarede mig altid kærligt – præcis som da hun sad ved siden af mig og lærte mig og hækle.

Behøver jeg at fortælle, at min farmor var mit et og alt – jeg elskede hende betingelsesløst og først som voksen forstod jeg, hvor svært hun havde ved at leve dette liv med en sygdom, som den gang hed maniodepressiv – i dag kaldes den bipolar lidelse.

Som voksen kom jeg til at arbejde som sagsbehandler og blev uddannet i psykiatri og psykolog på diplomuddannelse og her lærte jeg at forstå hendes smertelige sygdom.

I 2004 skulle jeg og min kæreste, Bjarne finde et hus og Bjarne kiggede lidt rundt på nettet. Farmor og farfars hus, som min far har tegnet var til salg. Huset satte rammen for vores liv – i den første tid med Bjarnes bror, Brian, som led af en forfærdelig lungelidelse.

Da Brian døde som 36 årig blev min spiritualitet for alvor vagt og jeg valgte at blive skolet.

Uddannelse i Tarot

Healing

Clairvoyance

Regressionsterapi

Håndlæsning incl. blindtegning og håndens billeder

Certificering til sorgvejleder.