Jeg benytter mig af Aleister Crowleys smukke Tarotkort.

Sættet består af 22 kort i den store arkana, 16 hof kort og 40 kort i den lille arkana. Ialt 78 smukke kort som jeg aldrig bliver træt af at se på. Der er altid noget nyt at se på kortene og tolkningerne er aldrig ens selv om det er samme kort der trækkes.

Når jeg laver tarot oplæg er der flere forskelllige at vælge imellem.

Du kan komme her og spørg kortene om råd og trækker typisk 3 kort.

Du kan også vælge at få lavet din fødselsdagstarot, sådan at du får ca. 7 sider om dig ud fra din fødselsdag, måned og år. Hvilke energier har du med dig bare ud fra hvornår du kom til verden. Derudover får du de energier du skal arbejde med fra fødselsdag til fødselsdag 5 år frem.

Fra fødselsdag til fødselsdag arbejder i alle med forskelligekort, som en cyklus og den følger talrækken i en række år, men så springer den og det er ofte her, der vil ske nogle store ting.

Årstarot viser dig, hvad du overordnet skal arbejde med i året. Derudover trækker du 12 kort, måned for måned, som viser dig hvilken energi du skal igennem måned for måned i året.

 Energien for mit 2020 er kortet ARBJEDE, 3 mønter. Min fokus skal være på det arbejdsmæssige felt og det nytter altså ikke at springe over hvor gærdet er lavest. Jeg skal huske i dette år, at krop, sind og ånd er lige vigtige.

Det bliver et år hvor det handler om at sætte gang i tingene og være stædig, på den konstruktive måned og at have klarhed i mine prioriteter og forpligtigelser.

 Måned for måned skal jeg arbejde med disse kort i 2020.

Når jeg laver årstarot for dig, så kommer du og trækker kortene her hos mig. Vi kan også klare det over skype eller FaceTime.

Derefter taler vi kort om hvert enkelt kort. Senest 14 dage efter du har trukket kortene har jeg lavet ca. 10 sider til dig om dit år, måned for måned ved at stille ind på dig kontra kortene.

Et værktøj, som kunderne er glade for, fordi de kan målrette deres indsatser i året til der hvor det er mest gunstigt.

 

Venindearrangement med tarotkortene:

Hvis du samler 6 veninder/venner kommer jeg gerne forbi til en hyggelig aften og taler om tarotkortene. Inden jeg kommer har jeg fået jeres fødselsdag og navn. Så medbringer jeg jeres tarotprofil.

Min egen ser sådan ud.

Derudover kan vi spørge tarotkortene om alt mellem himmel og jord. Det kan være du har et dilemma. Jeg behøver ikke at vide, hvad dit dilemma går ud på, men hvis du trækker to kort for løsning a eller løsning b, så fortæller jeg om kortene og hvilken energi du skal være opmærksom på og tage det med i dine overvejelser ved løsning af dit dilemma.