TAK for 2021 og VELKOMMEN til 2022

Kære Alle,

Jeg vil gerne ønske ALLE mine kunder, mine følgere og mine samarbejdspartnere et rigtig godt og lykkebringende nytår.

I Lyset i dig vil der det kommende år ske rigtig meget nyt og jeg GLÆDER mig til at det nye år starter.

Mere af det du kender – men også meget nyt♥

 • Jeg fortsætter med at støtte mennesker der føler sorg og som gerne vil have hjælp til at  kunne se livet på en ny og anderledes måde.
 • Som noget nyt vil du i uge 1 kunne læse om sorggruppe for kvinder som har mistet deres livsledsager for minimum 1/2 år siden.
 • Jeg fortsætter med at læse hænder, og gerne mange hænder – både fulde håndlæsninger men også som opfølgning.
 • Som noget nyt vil du i løbet af januar måned kunne læse mere om, at jeg i 3. kvartal udbyder kurser i blindtegning.
 • Som noget nyt vil du også i løbet af foråret kunne læse mine tanker omkring opstart af uddannelse som håndlæser. 1. hold starter 3. kvartal 2023 og der bliver gode “early bird” rabatter.
 • Jeg fortsætter med at tage på messer, hvor du kan få en skarp og målrettet prøve på håndlæsning.
 • Jeg fortsætter gerne med at læse hænder hos gode samarbejdspartnere og der er plads til nye lokationer.
 • Som noget nyt har jeg lavet aftaler med et fagforbund om foredrag og med mulighed for mere målrettet bearbejdning af medlemmernes problematikker.
 • Som noget nyt tilbyder jeg virksomheder målrettet hjælp i forhold til ledergrupper og medarbejdere i forhold til forebyggelse af stress i form af livssamtaler og/eller healing og clairvoyance.
 • Jeg fortsætter med at være aktiv i debatten i forhold til at miste og ønsker at blive mere booket til foredrag, blive mere synlig i dagblade og ugeblade.
 • Jeg fortsætter med at arrangere små aftenarrangementer med meditation eller sammen med mine gode samarbejdspartnere, hvor jeg lægger hus til og vi mødes til en spirituel aften.
 • Alt i alt fortsætter jeg som jeg plejer og udvider samtidig din mulighed for at møde mig.

Jeg glæder mig til et nyt spændende arbejdsår♥

Jeg bliver aldrig færdig med at udvikle min virksomhed, som startede som en hobbyvirksomhed tilbage i 2014 med Healing og Tarot.

Senere kom Clairvoyance, Regressionsterapi, Håndlæsning og Livssamtaler/Sorgsamtaler til. Jeg blev selvstændig på fuld tid i januar 2020 efter 33 år i det kommunale hvor jeg bl.a. har fungeret som social sagsbehandler og leder.

Jeg glædes hver dag over, at jeg kan støtte mine kunder til at finde ind til LYSET INDENI. Min værktøjskasse indeholder meget forskelligt, men i bund og grund går jeg ved siden af mine kunder når de arbejder benhårdt for at se livet fra andre sider.

Tak for et fantastisk år 2021.

Jeg vil gerne slutte med at sige TUSIND TUSIND tak til alle Jer der har brugt mig i året der næsten er gået o g ønske hver og et godt, lyst, magisk og lykkeligt nytår. Jeg glæder mig til at se Jer alle i 2022 til 1:1 sessioner, til foredrag, i grupper, på messer, til venindearrangementer, til uddannelse og hvad vi ellers kan finde på.