Regressionsterapi

Regression betyder “at gå tilbage”. Under en regressionsterapi definerer du et spørgsmål du gerne vil have svar på.

  • Hvorfor tiltrækker jeg kun partnere, som ikke er gode for mig ?
  • Hvorfor har jeg altid en følelse af, at jeg ikke gør noget godt nok?
  • Hvorfor kan jeg ikke stoppe med at ryge?
  • Hvad er det der gør, at jeg hele tiden bider negle, selv om jeg gerne il have lange negle?

Listen er ikke udtømmende, men handler om de uhensigtsmæssige vaner vi kan have og som vi ikke forstår.

Regressionsterapi arbejder med erindringer fra barndom, ungdom og tidligere liv. Regressionsterapien giver dig mulighed for at arbejde med problemstillinger, som stammer fra oplevelser du ikke længere kan huske.

Når du er i regressionsterapi er du som kunde i samme bevidsthedsniveau, som svarer til det du er i når du meditere eller lige før du falder i søvn, også kaldet “alfa niveau”. Du kan således se tidligere oplevelser for dit indre øje, kan mærke følelser, evt. smage og lugte og ved præcis hvordan du har haft det ved de oplevelser vi er tilbage til.

Jeg guider dig ind i regressionsterapien og sammen med din skytsånd, dine åndelige guider og dit højere selv vil du kigge på dine problematikker. Dette gør, at du ved min hjælp har mulighed for at forløse belastende oplevelser som du har fortrængt, fordi de er for svære at huske. Men de kan hæmme din udvikling og når du vælger at komme til regressionsterapi er du klar til at “deale” med oplevelserne.

Min opgave under regressionsterapien vil være, at være den der stiller de udforskende spørgsmål og hjælpe dig til at mærke stemninger og så vil jeg tage en masse noter som vi taler om når vi har færdiggjort regressionsterapien.

Samtalen efterfølgende har til formål at holde fokus på det du har været igennem, se om bearbejdningen har fundet sted og hvad du skal lære af disse situationer, som du har oplevet under regressionsterapien.