Drømmer du om at lære kunsten at
læse hænder og tolke blindtegninger??

Jeg tilbyder uddannelse, hvor du lærer håndværket fra bunden og hvor jeg samtidig støtter dig i den åndelige og personlige udvikling som du gennemgår imens.

Hold nr. 1 er færdiguddannet i både Håndlæsning og Blindtegning og jeg glæder mig til at starte hold 2 op med justeringer efter de erfaringer jeg har gjort mig på hold 1.

Efter endt uddannelse tilbyder jeg sparring som giver dig en sikkerhed i tiden umiddelbart efter. Denne sparring bliver dels individuelt med fokus på dine behov og derudover med en temaaften sammen med holdet.

Håndlæsningsuddannelsen

Næste hold foregår:

 • 13.-14. Januar 2024
 • 17.-18. Februar 2024
 • 9.-10. Marts 2024
 • 20.-21. April 2024
 • 25.-26. Maj 2024
 • 24.-25. August 2024
 • 14.-15. September 2024

Tid : Lørdage 9-16 – søndage 9-15

Små hold på max 8

Pris : kr. 20.400 Betaling ved tilmelding.

Du kan dele din betaling over enten 6 gang, så indbetaler du 3550 (ialt kr. 21.300) / eller over 3 gange, så indbetaler du kr. 7000 (ialt kr. 21.000). Første delbetaling ved tilmelding og efterfølgende hver den første i de efterfølgende måneder.

På denne uddannelse får du en grundig uddannelse i at læse hænder. Du lærer linjerne at kende, håndfacon, her&nu læsning, fingerne og der vil hver gang være opgaver og praktiske øvelser. Jeg kigger også i din hånd hver gang der er weekendundervisning.

Der laves en facebookgruppe til holdet hvor sparring kan forekomme og jeg understøtter dig og dine medkursister på vejen. Jeg sætter en stor ære i, at alle kan læse hænder på en saglig og god måde i kærlig formidling.

Undervisningsmaterialet er udelukkende lavet af mig og de billeder som jeg  benytter i undervisningen er alle fra egen min praksis og som jeg har fået lov at benytte i undervisningen.

Derudover tager vi udgangspunkt i dig og dine hænder.

Der vil flere gange være levende modeller.

Du skal påregne hjemmeopgaver imellem de weekender der er undervisning. Både opgaver der skal afleveres og opgaver som vi taler om som hold.

Der veksles mellem undervisning af mig men også gruppearbejde, hvor holdet kigger på hinandens hænder men også laver opgaver.

Der er 7 weekender og du kan max være fraværende 1 weekend ud af de 7 for at kunne gå op til eksamen.

Den sidste dag er eksamensdag, hvor du kommer til at læse en levende hånd og fortæller om hvad du ser.

Det færdige kursusprogram tilsendes til dig der tilmelder dig ved indbetaling.

Du får undervisningsmaterialet samlet i en mappe på 1. undervisningsdag.

Det er efter min mening meget vigtigt at følge det flow som opstår hen ad vejen, hvorfor ændringer kan opstå, sådan at vi kan tage hvad der opstår.

Skal du med på en spændende rejse ud i håndlæsningens kunst? Du tilmelder dig ved at ringe på tlf 21275504 eller skrive en mail til janne@lysetidig.dk

Jeg glæder mig til at støtte dig og give dig viden som er hentet dels fra en dygtig underviser men også fra de ca. 1200 sæt hænder jeg har læst.

Bindtegningsuddannelse

Næste hold foregår:

 • Lørdag den 6. januar 2024
 • Søndag den 4. februar 2024
 • Lørdag den 2. marts 2024
 • Søndag den 7. april 2024
 • Lørdag den 11. maj 2024
 • Søndag den 9. juni 2024
 • Søndag den 11. august 2024
 • Lørdag den 7. september 2024

Tid : 9-16

Små hold på max 8

Pris : kr. 10.000 – Du kan dele din betaling over 4 gang, så indbetaler du 2800 (ialt 11.200). 2 rater skal være betalt inden opstart.

Undervisningen tager udgangspunkt i hvad en blindtegning er og hvordan den tolkes. Derfor arbejder vi med fingrenes betydning, de forskellige fingres led, med energien i hånden og hvilke billeder som ses i hånden.

Blindtegning er et øjebliksbillede af dit liv som tegnes fra underbevidstheden.

Vi kigger på børne tegninger og du vil blive præsenteret for, hvordan du kan spørge blindtegningen om hjælp til  et helt konkret spørgsmål.

Undervisningsmaterialet er udelukkende lavet af mig og de blindtegninger som jeg  benytter i undervisningen er alle tegninger som jeg er stødt på i min praksis og som jeg har fået lov at benytte i undervisningen.

Derudover tager vi udgangspunkt i dig og dine blindtegninger.

Det vil være hensigtsmæssigt at øve sig mellem vores undervisningsweekender men det er ikke et krav for at deltage. Spørgsmålet er – om du kan lade være?

Den sidste dag er eksamensdag, hvor du kommer til at tolke en blindtegning og fortæller om hvad du ser.

Det færdige kursusprogram tilsendes til dig der tilmelder dig ved indbetaling og der vil derudover også være tid til at arbejde ud fra hvad der opstår undervejs.

Du får undervisningsmaterialet samlet i en mappe på 1. undervisningsdag.

Der laves en facebookgruppe til holdet hvor sparring kan forekomme og jeg understøtter dig og dine medkursister på vejen. Jeg sætter en stor ære i, at alle kan tolke en blindtegning på en saglig og god måde i kærlig formidling.

Skal du med på en spændende blindtegningsrejse? Du tilmelder dig ved at ringe på tlf 21275504 eller skrive en mail til janne@lysetidig.dk

Den samme model har lavet 3 blindtegninger hvor han tænkte  på 3 forskellige ting

Hans liv her og nu

En helt almindelig arbejdsdag

En helt speciel og specifik arbejdsdag