Healing med clairvoyance

Healing er en behandlingsform, hvor du får skabt balance i dine energier.

Du ligger i ro på min briks med et tæppe over dig samt noget over øjnene for at få dit eget rum. Du lytter til rolig musik.

Jeg vil derefter blidt rører dig på hovedet og på kroppen. Jeg får mens jeg healer budskaber.

Nogle oplever intet under healingen men mærker blot at de slapper godt af, andre falder i søvn og andre igen ser mange ting og mærker følelser og stemninger i kroppen. Ikke to healinger er ens.

Healing varer typisk 20-25 minutter og efterfølgende taler vi om, hvad du oplevede. Her vil jeg byde ind med, hvilke budskaber jeg har fået til dig fra den åndelige verden mens jeg healede dig.

En ung mand kom engang i mit behandlerværelse – i timerne op til han kom gik jeg hele tiden og tænkte på hash. Da jeg healede ham vidste jeg hvorfor. Den unge mand var lige lovlig langt ude i sit misbrug og jeg kunne efter healingen overbringe ham et budskab: “Nu skal du simpelthen holde op med det hash, ellers bliver du aldrig tømrer”.

Den unge mand vidste med det samme at det var hans afdøde morfar der sendte ham en “opsang” og vi lavede et par aftaler om healing.

Idag arbejder han som tømrer og har ikke længere hash i blodet.

Hvis der er ubalance i kroppen vil der opstå sygdom. Healingen vil derfor forsøge at tilføre ekstra energi der hvor der mangler energi og hvor der er blokeringer vil healingen fjerne disse. Jo længere du har gået med ubalance i energistrømmen jo længere tid kan det tage at få løst det op.

Healing bruges ofte ved hovedpine, rygproblemer, depression, søvnproblemer, sorg og stress. Jeg oplever ofte, at healingen hjælper til, at styrke selvværdet.

Jeg oplever ofte at elever har meget stor eksamensangst at de efter 2-3 healinger faktisk kommer til at hvile så meget i dem selv, at de bliver fri af deres eksamensangst.

Healingen kan ikke erstatte dit lægebesøg. Men healingen kan give lindring samtidig med, at du får behandling og give lindring der, hvor behandling ikke længere er muligt.

Jeg havde på et tidspunkt en kunde som var døende af cancer. Hun var meget syg og var sengeliggende. Hun fandt dog lindring i, at jeg healede hende og efterfølgende talte med hende om det der fyldte. Jeg healede hende hver onsdag i 4 måneder og pludselig en dag mærkede vi begge, at det var sidste gang. Hun døde dagen efter men var i ro med hendes skæbne.

Min healing handler om, at give kunden mulighed for at arbejde med de følelser der ligger bag ved symptomerne. Som i alt andet, så skal kunden gå vejen selv, men jeg kan støtte med værktøjer til at nå det ønskede resultat.

En af mine kunder mødte jeg første gang, da hans ægteskab gik i stykker. Han troede absolut ikke på noget som helst i den spirituelle del, men han var sendt ud til mig af en moster. Han var såret og vidste ikke lige hvordan han skulle takle den nye tilværelse. Han sov dårligt og det gik ud over hans virksomhed. Healingen hjalp ham til at tænke klart og selv om han ikke troede mig, så mærkede jeg, hvordan han gik styrket ud af ægteskabet.

Han er forlængst videre og gift med en dejlig kvinde der giver ham et godt og kærligt modspil, men ind imellem siger hans medarbejdere til ham: “Har du stadig Jannes nr.?” Når han svarer ja siger de – “bestil en tid”. Så ved han, at han har for meget om ørene og har brug for klarhed ved healingen.

 

Fjernhealing

Jeg tilbyder fjernhealing af dig, som måtte have brug for dette. Det foregår ved, at du ligger i dit eget hjem, og jeg stiller ind på dig og healer dig. Jeg modtager budskaber, som jeg efterfølgende sender til dig via mail eller hvad vi ellers har aftalt.