Håndlæsning

En håndlæsning består hos mig af 3 elementer :

Overhånd

– Læsning af din overhånd, hvor jeg ser din “her og nu situation”. Hvordan har du det i livet lige nu. Jeg guider dig til at lægge hænderne ind på bordet med håndryggen opad. Jeg læser hvordan du grundlæggende er som menneske og tegner de billeder, som er tema for dit liv lige her og nu.

Håndens Linjer

Håndens linjer i hånden. Vi gennemgår linjerne i din venstre og højre hånd, men fokus på dem der lyser op for det er dem du har brug for, at vi har fokus på. Her taler vi bl.a. om din livslinje fra du var 0-21 år, hvordan det var at være dig, og vi kigger efter de vigtigste begivenheder. Derefter kigger vi på hjertelinjen, hovedlinjen, skæbnelinjen og den dejlige sollinje mv.

Håndens billeder

– Vi kigger på de billeder, som din underbevidsthed danner under læsningen. Din underbevidsthed danner billeder som hjælper mig til at give dig ord på, hvad der er vigtigt for dig at holde fokus på og hvad du har brug for at vide. Jeg læser 4 år frem i tiden via dine billeder dannet af din underbevidsthed.

Læsninger er altid forskellige, og når jeg har læst din hånd er læsningen din. Jeg husker ikke hvad jeg har sagt, men du er VELKOMMEN TIL AT OPTAGE PÅ DIN TELEFON.

Læs mere om min vej til håndlæsningen : https://lysetidig.dk

Ofte forløses sorg i læsningen, fordi jeg ser, hvor svær en periode det har været og du fortæller om det.

Kan du se hjertet???? Her danner min håndmodel et lille hjerte på tankeleddet på hans psykiske ståsted. Så fint fanget af fotografen. Det er underbevidstheden der taler og fortæller. Når jeg ser så fint et billede i hånden hæfter jeg mig ved, hvad vi taler om lige der.

 Speed læsning af håndmodels overhånd på Helsemesse Arresø oktober 2019.

Blindtegning

Blindtegningen bruger jeg også til at læse din her og nu situation. Når jeg er ude til veninde arrangementer / polterabend mv. bliver deltagerne bedt om at lave en blindtegning. Den kan f.eks. Se sådan ud.

Disse tre blindtegninger er tegnet af den samme mand, inden for et interval af 10 minutter, men hvor han tænkte på 3 forskellige ting. Det gør mig derfor i stand til at se, på hvilke områder i hans liv det går godt og hvor der måske er udviklingspotentiale.

Efter du har lavet blindtegningen taler vi om hvad jeg ser. Jeg efterbehandler derudover din blindtegning og du får den sendt til din mail sagen med mine kommentarer.

Håndmodellerne har alle givet accept til, at jeg må benytte billederne i min markedsføring.