Det hele er din skyld, Janne🤩

Min kunde sagde ordene med et glimt i øjet.

Hun gĂĄr – som mange andre – i et livssamtale forløb i mit firma “Lyset i dig”.

Livssamtale forløb

Forløbet med livssamtaler handler om livet og om sorgen der kan ramme og tristheden og om at mærke sig selv og være tro mod den du er.

Om at turde stå ved sig selv og sine ønsker og acceptere, at du er specialist i dit liv.

Hvad er sorg?

Sorgen rammer ikke kun nĂĄr du mister til døden, sorgen kan være at fĂĄ en blodprop i hjernen som 30 ĂĄrig og derved være hjerneskadet for livet – have begrænsninger UDEN andre kan se og forstĂĄ hvad du tumler med.

Sorgen kan være at miste arbejdet pga. nedskæring eller fordi du syg så du ikke længere kan klare det samme. Sorg er også at gå ned med stress og måtte erkende at du ikke kan være i den branche som du egentlig tænker er din livsbane og dit drømmejob.

Det kan være sorgfuldt at føle sig alene i sit ægteskab eller skulle træffe den nødvendige beslutning.

Det er også sorgfuldt at måtte erkende, at dine forældre ikke forstod dig og derved selv have fået ar på sjælen.

Hvad opnĂĄr du?

Listen bliver aldrig udtømt og for dig som kunde oplever du både psykisk og fysisk velvære ved at begynde at arbejde med de svære problematikker du har i bagagen.

Et forløb i Lyset i dig giver dig blanding mellem samtaler og healing sådan at du får hjælp til at forløse det svære du har med dig.

Når en kunde siger “det hele er din skyld Janne” så bliver jeg rigtig glad.

Det betyder, at kunden har følt sig hørt og forstået og i en stor del også forstået….men jeg siger også altid efterfølgende: Ja, men du skal anerkende dig for, at du har fået vejen og arbejdet med de svære problematikker som du har med dig.

Jeg er altid glad og lidt nysgerrig når nye forløb starter men nyder også at se den kæmpe forskel du som er min kunde har skabt i dit liv. Det er hårdt arbejde at arbejde med livets skyggesider, så jeg er priviligeret over, at du som er min kunde kommer godt videre.

Livsforløb kan bookes her på siden, via facebooksiden Lyset i dig v/Janne Vagn Nielsen eller du kan ringe til mig på telefon 21275504.