Clairvoyance og afdødekontakt

Som jeg nævnte så mistede jeg for tidligt min farmor, det vil sige, hun forsvandt fra jorden men hun blev i mit liv.

Jeg talte med hende efter hendes død og hun svarede mig altid. Som 11 årig troede jeg, at det var jo bare sådan at livet var.

Som voksen fandt jeg ud af, at ikke alle kunne høre hendes svar og i 2014 lærte jeg håndværket ordentligt ved at uddanne mig.

Når du kommer til clairvoyance hos mig, så sidder vi og taler sammen, du har ofte et spørgsmål og jeg fortæller dig, hvad jeg får ind af budskaber fra den åndelige verden.

Jeg er ikke åben for clairvoyance hele tiden. Når jeg går i byen, sidder og taler med en ven eller veninde eller går en tur med hunden er jeg bare Janne.

Uddannelsen i clairvoyance har lært at lukke op og lukke i sådan at jeg ikke er åben hele tiden. Ofte ved jeg ikke helt hvorfor jeg siger som jeg gør, men jeg kan mærke det, høre det, se det og så siger jeg det.

Jeg oplever ofte at en afdød kigger forbi i og jeg fortæller dig, hvor i dit hjem du kan opleve dine kære som kigger til dig.

Jeg har lært, at hvis jeg ser røde gummistøvler så siger jeg røde gummistøvler for det vil give mening for den kunde der sidder over for mig.