ÅH den fantastiske håndlæsning.

Imorges startede dagen med en svømmetur sammen med min labradorable i Roskilde Fjord – når nu baghaven er Marbæk Strandpark.

Da jeg kom op af vandet blev jeg mødt at en besked fra en kunde, hvis hænder jeg læste for en måned siden. Dengang så jeg et billede i hånden om, at der var energi til at tage på et retreat her til sommer.

Hun fortalte mig, at hun skulle alene afsted. Jeg kiggede på hende og sagde : Nej, det er altså ikke det jeg ser. Jeg ser du rejser sammen med en.

Tilbage til beskeden imorges – hvor hun fortalte, at nej hun skulle ikke alene afsted. Der var en skøn veninde, der gerne ville med.

Hvad er det så jeg gør med den håndlæsning?

Hos mig består håndlænsning af 3 elementer:

  • Læsning af overhånden
  • Læsning af linjer
  • Læsning af fremtiden

Håndens billeder

Jeg læser meget i billeder. For noget tid siden lavede jeg en parlæsning – et ægtepar som i mit behandlerværelse blev læst begge to.

På kvindens hånd så jeg et egern midt på hånden. Det havde jeg ikke set før, men jeg tegnede det op og sagde: “Ja nu ser jeg et egern, og ja, jeg kunne få tanken om, om du samler lidt til bunke – ligesom det søde egern der samler forråd”.

Ægteparret kiggede på hinanden og skreg af grin. På vej i bilen havde de talt om, at det nogle gange kunne være en udfordring, at han smed alt ud og hun samlede til bunke.

Hvordan kan hånden lave billeder?

Det er underbevidstheden, som danner billeder i dine hænder. Så billederne er din underbevidsthed, som jeg kommunikerer med.

I mit studie skulle jeg lave en opgave vedr. hænder som skulle fremlægges til eksamen. Ingen der har hørt mig tale om hænderne er formentlig i tvivl : Jeg synes hænderne er fuldstændig fantastiske!

Min håndmodel kendte jeg sporadisk men skrev om hans hænder til eksamenopgaven.

Det kan være svært at forklare, hvordan jeg ser billeder, men dette billede af hans fingre viser meget godt, hvordan jeg ser det.

Et fint lille hjerte på hans finger, som han viser mig lige der. Det er så min opgave at tolke hvad det i denne situation betyder – for hvad talte vi om lige i det øjeblik hvor han danner hjertet.

Håndlæsningerne hos mig handler om kundens her&nu situation, kundens liv og kundens fremtid – hvor jeg læser 4 år frem.

Har du også fået lyst til at prøve håndlæsning, så kig på Lyset i dig v/Janne Vagn Nielsen på facebook eller se på www.lysetidig.dk, hvor du begge steder selv kan booke din tid.

Jeg vil glæde mig til at læse dine hænder.