8 år som selvstændig – Hurra – Tak for støtten til alle mine kunder

Firmastart

Den 3. marts 2013 startede jeg mit firma “Healing og Tarot – Lyset i dig”.

Som navnet nok indikerede, så havde jeg færdiggjort uddannelse inden for Healing og Tarot. Min mission var – og er at støtte mine kunder til at finde ind til deres indre LYS.

Min første kunde

Min første kunde var en mand der havde virkelig ondt i sit knæ og som skulle på skiferie dagen efter. Puha – hvordan skulle jeg ordne det ? Men min lærermester sagde altid:  “ALT ER SOM DET SKAL VÆRE” så…ja jeg sagde til ham, “den fixer vi”.

Han kom på skiferie og blev fjernhealet et par gange undervejs.

Siden har jeg healet rigtig mange, ømme skuldre, ondt i maven, hovedpine og meget andet. Hurtigt opdagede jeg, at det jeg er bedst til, det er at heale sindet! Sidegevinsten er, at de fysiske smerter forsvinder når sindet er helt.

Igennem 8 år har mange lagt sig tillidsfuldt på min behandlerbriks. Fra den 5 årige som havde svært ved at magte børnehavens krav til den smukke 87 årige, der led og fortsat indimellem lider af angst for at miste. Direktøren som blev skilt og den tidligere misbruger der havde brug for ro.

Jeg bliver fortsat slået af det smukke i, at jeg når jeg lægger hænderne på et menneske kan mærke, hvad der sker indeni. Dermed hjælpe videre ved den efterfølgende samtale. Jeg mærker ydmygheden når min kunde kan huske datoen for hvornår han var her sidst – fordi det gør en forskel i hans liv og at han ved, hvornår det er tid til en ny omgang healing.

Mere uddannelse

Med tarot og healing på plads kom ønsket om mere, at blive skolet i clairvoyancen, som jeg godt vidste jeg havde i mig, men som jeg med uddannelsen lærte at kontrollere, sådan at jeg uden problemer kan åbne op og lukke ned for den fantastiske energi den åndelige verden viser os.

Regressionsterapien blev i mit eget liv en stor hjælp og også her valgte jeg uddannelse. En helt speciel terapiform hvor lagrede negative mønstre leder os tilbage i dette og tidligere liv.

I 2019 færdiggjorde jeg både håndlæseruddannelsen og certificeringen til sorgvejleder og med det på plads sagde jeg min lederstilling op indenfor det offentlige og blev fuldtids selvstændig den 1. januar 2020. Der ændrede jeg også firmaets navn til LYSET I DIG.

Til maj 2021 færdiggøres den terapeutiske overbygning til min håndlæseruddannelse.

Pludselig opstod muligheden

Jeg fik lov at være med til at lave spirituel julekalender og små håndlæsningsprogrammer ved Booster Universe og jeg kastede mig ud i en podcast om sorg, som betyder helt vildt meget for mig. Du kan se og høre det her. https://lysetidig.dk/kontakt/

Lige nu

Med Covid-19 og tvangslukningen mærker jeg, hvor mange der savner mine ydelser. Hvor meget jeg savner at udføre mit håndværk.

Men under pandemien har jeg også mærket, at clairvoyance er så fint på afstand og via FaceTime og med det på plads har jeg et større kundeunderlag – for kunderne i Jylland har flittigt benyttet sig af mine clairvoyance- og livs- og sorgsamtaler.

Når jeg igen må åbne op

Jeg glæder mig så meget til, at jeg igen kan være fuldt åben og tage imod fysiske kunder her i Lyset i dig. Jeg glæder mig til messer og glæder mig til at lave arrangementer, til events hos jer og meget andet der er på vej.

TAK

Tak for alle Jer – jeg glædes i mit hjerte over, at der hele tiden kommer nye kunder til. TAK.